Black BaccaraBioactive Uplifting Eye Gel

Hva:
Øyeblikkelig løftende effekt. Reverserer aldringstegn. Reduserer rynker, mørke ringer og hovne øyne. Øynene blir umiddelbart mer våkene med en ungdommelig utstrålig.

Hvordan:
Bruk daglig, dag og natt, etter påføring av en Booster. Påfør en liten mengde under øynene. Bruk ringfingeren til å forsikte glatte rundt nedre og øvre øyeparti. Avslutt med å banke lett på øvre og nedre øye området for å stimulere en mikrosirkulasjon. Fortsett til produktet er absorbert.

TIPS: For å forbedre den løftende effekten, bruk den andre hånden til å holde huden over øyenbrynet oppover under påføring av gelen i en C-form.

For hvem:
For alle hudtyper, spesielt for de med tegn på aldring, har poser under øynene og hengende øyelokk.

Rare Black Baccara Bio-adaptive Concentrate:
Oppretter et ideelt mikromiljø for å beskytte mot faktorer som stress, mangel på søvn og dårlig kosthold. Tilpasser seg huden og gir nødvendig beskyttelse mot interne og eksterne stressfaktorer.

Extracellular matrix restructuring complex:
Hydrerer og forbedrer elastisitet. Gir en umiddelbar oppstrammingseffekt. Reduserer runker. Gjør huden øyeblikkelig fastere.

Pure Blend of natural Tocopherols:
En naturlig antioksidant som fukter og bidrar til å blokkere frie radikaler. Opprettholder cellulær struktur, forbedrer mikrosirkulasjon og opprettholder hudens naturlige fuktighet og elastisitet.

Organic Aloe Vera:
Forhindrer dehydrering.

Allantoin:
Øker cellefornyelse og fuktighetsgivende. Bidrar til å gjenopprette hudens overflate.

Panthenol:
Gir fuktighet, øker cellefornyelse, og har anti-inflammatoriske egenskaper. Øker hudens elastisitet.

Amino Acid Betaine:
Hydrerer og opprettholder væskebalansen i huden.

Anti-glycation persian silk tree extract:
Bekjemper rynker, mørke ringer og poser. Reduserer tegn på tretthet, forener hudfarge og skaper en løftende effekt. Beskytter, stryker og forbedrer hudens egenskaper.

Chamomile Butter:
Anti-inflammatoriske og reparerende egenskaper.