Black BaccaraDynamic Booster Comfort

Hva:
Et serum som umiddelbart forvandles til tørr olje for hydrering og fornyelse av huden. Den konsentrerte formelen er rik på essensielle vitaminer E og F og oljer for å reparere og forsterke hudens barriere. Gir en ungdommelig glød.

Hvordan:
Bruk daglig, dag og natt. Påfør alltid på ren og tonet hud. Black Baccara Dynamic Boosters kan brukes på to måter:

  1. Påfør 2-3 dråper av selvvalgte Boostere til håndflaten. Deretter legger du en liten mengde av den valgte Black Baccara Bio-adaptive Moisturizer. Bland godt og påfør blandingen med en ytre bevegelse. Start fra pannen, nesen og kinn. Jobb deg ned til haken, hals og bryst til produktet er absorbert.
  2. Begynn fra pannen, nese og kinn. Jobb deg ned til haken, hals og bryst til produktet er absorbert. Avslutt med en mild tapping bevegelse. Gjenta med andre Boostere. Bruk deretter din Black Baccara Bio-adaptive Moisturizer.

For hvem:
For alle hudtyper. Spesielt for de med dehydrert hud og hormonelle ubalanser. Også egnet for de med sensitiv hud.

Rare Black Baccara Bio-adaptive Concentrate:
Oppretter et ideelt mikromiljø for å beskytte mot faktorer som stress, mangel på søvn og dårlig kosthold. Tilpasser seg huden og gir nødvendig beskyttelse mot interne og eksterne stressfaktorer.

Supercritical Rosa Moschata Oil:
Rik på essensielle fettsyrer og antioksidanter. Hydrerer og gjenoppretter hudens barriere og beskytter mot frie radikaler.

Linoleic and Linolenic Acid (high potency Vitamin F):
Virker som en antioksidant for å beskytte og fornye. Hydrater, glatter og mykgjør huden mens det reparerer.

Organic Inca Inchi Oil:
Organisk olje fra Andesfjellene i Peru. Reduserer trans-epidermal vanntap, forbedrer barriereeffekt, beskytter cellemembranen og hindrer DNA reduksjon. Forbedrer hudens overflate og normaliserer keratiniseringen.

Ceramide Fusion:
Øker hudens elastisitet og reduserer rynker. Forbedrer barrierefunksjon og vannretensjon av epidermis. Gir huden et sunt utseende.

Pure Blend of natural Tocopherols:
En naturlig antioksidant som fukter og bidrar til å blokkere frie radikaler. Opprettholder cellulær struktur, forbedrer mikrosirkulasjon og opprettholder hudens naturlige fuktighet og elastisitet.