Black BaccaraDynamic Energizing Booster

Hva:
Øker den cellulære respirasjonen, noe som er avgjørende for en sunn og energisk hud. Øker hudens forsvar og gir huden essensielle næringsstoffer for et sunt utseende.

Hvordan:
Bruk daglig, dag og natt. Påfør alltid på ren og tonet hud. Black Baccara Dynamic Boosters kan brukes på to måter:

  1. Påfør 2-3 dråper av selvvalgte Boostere til håndflaten. Deretter legger du en liten mengde av den valgte Black Baccara Bio-adaptive Moisturizer. Bland godt og påfør blandingen med en ytre bevegelse. Start fra pannen, nesen og kinn. Jobb deg ned til haken, hals og bryst til produktet er absorbert.
  2. Begynn fra pannen, nese og kinn. Jobb deg ned til haken, hals og bryst til produktet er absorbert. Avslutt med en mild tapping bevegelse. Gjenta med andre Boostere. Bruk deretter din Black Baccara Bio-adaptive Moisturizer.

For hvem:
For alle hydtyper. Spesielt for deg som ønsker raske resultater, de som utsettes for miljøforurensning, røykere og de som er utsatt for akne.

Rare Black Baccara Bio-adaptive Concentrate:
Oppretter et ideelt mikromiljø for å beskytte mot faktorer som stress, mangel på søvn og dårlig kosthold. Tilpasser seg huden og gir nødvendig beskyttelse mot interne og eksterne stressfaktorer.

Active Oxygen:
Lysner mørke flekker og reduserer videre mørkning av meget pigmenterte områder. Har i tillegg en anti-akne effekt, reduserer betente kviser.

Tissue Respiratory Factor:
Forbedrer cellulær respirasjon, samtidig som det har en anti-inflammatorisk, beroligende og fuktgivende egenskaper.

Niacinamide B3:
Beskytter og reparerer mot UV-skader, lysner mørke flekker og stimulerer kollagen-syntesen. Den forbedrer hudens elastisitet og reduserer synligheten av linjer og rynker.

5 Trace Element Complex:
Består av magnesium, jern, sink, kobber og silikon som gir cellene de nødvendige næringsstoffene for å opprettholde sunn hud. Hydrerer og fremmer proteindannelse.