Extreme Caviar BIORegenerative for Dandruff Hair

Hva:
Energigivende og konsentrat med aktive ingredienser inkludert kaviar for å bekjempe flass. Reduserer overflødig talg og flass i hodebunnen. Bidrar til å regulere talgkjertler og hindrer spredning av bakterier som danner flass.

Hvordan:
Bruk 1/3 av flasken før leggetid på hodebunnen i tørt eller fuktig hår. Masser til det er helt absorbert. La de aktive ingrediensene til å trenge inn i håret over natten. Fortsett med den vanlige rutinen din dagen etter.

For hvem:
Alle med tørr eller fet flass.

Caviar:
En effektiv anti-aging ingrediens. Beskytter hodebunnen og håret, og fremmer restrukturering av håret. Utmerket fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper.

Piroctone Olamine:
Langvarig anti-flass ingrediens.

Menthol:
Har lindrende og kjølende egenskaper.

Protein Complex 5-Minerals:
Består av magnesium, jern, sunk, kobber og silika. Disse mineralene trenger inn i hodebunnen og gir fuktighet og viktige mineraler.

Cegaba:
Stimulerer celledeling, produserer regenerering av hårcellene. Forhindrer håravfall. Det forlenger hårveksten og gjør håret mer motstandsdyktig. Reduserer flass. Gjør håret sterkere og tykkere.

Hydrolyzed Keratin Peptide:
Reparerer og beskytter keratin, den mest essensielle byggesteinen som finnes i håret. Jevner hårets overflate som resulterer i en naturlig og vakker glans. Gjenoppretter hårfibrene og gir både volum og glans.

Panthenol:
Provitamn B5 beskytter, gir fuktighet, mykgjør og hindrer slitt hår.

Organic Calendula Floral:
Beroligende og beskyttende egenskaper.