Extreme Caviar Energizing BioRegenerative for Greasy Hair

Hva:
Essensiell bio-regenerativ blanding med aktive ingredienser inkludert kaviar, spesielt formulert for regulering av overflødig oljeproduksjon i hodebunnen. Reduserer flass. Bidrar til å regulere talgkjertlene. Fremmer også riktig proteinsyntese, styrker hårsekkens regenereringskapasitet for å styrke håret.

Hvordan:
Bruk 1/3 av flasken før leggetid på hodebunnen i tørt eller fuktig hår. Masser til det er helt absorbert. La de aktive ingrediensene til å trenge inn i håret over natten. Fortsett med den vanlige rutinen din dagen etter.

For hvem:
For alle hårtyper som lider overflødig oljeproduksjon i håret.

Caviar:
En effektiv anti-aging ingrediens. Beskytter hodebunnen og håret, og fremmer restrukturering av håret. Utmerket fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper.

5 Trace Elements Complex:
Består av magnesium, jern, sink, kobber og silicium – for å forebygge hårtap. Gir celler viktige næringsstoffer for å sikre sterk oppdeling av celler og optimal hårvekst.

Cegaba:
Stimulerer celledeling, produserer regenerering av hårcellene. Forhindrer håravfall. Det forlenger hårveksten og gjør håret mer motstandsdyktig. Reduserer flass. Gjør håret sterkere og tykkere.

Tioxolone:
Regulerer kjertelaktivitet for å fjerne overflødig oljeproduksjon.

Organic Silicon:
Høy konsentrasjon. Nødvendig for hårvekst. Kliniske studier viser at det kan hindre håravfall.

Menthol:
Har lindrende og kjølende egenskaper.

Multi-vitamin B complex:
En blanding av fem B-vitaminer (tiamin – B1, riboflavin-b2, nikotinamid – B3, B5 Pantenol-, og pyridoksin – B6). Beskytter mot oksidativt stress, øker de beskyttende og regenererende egenskapene av hårets egen keratin, og fremmer sunn hårvekst.

Hydrolyzed Keratin Peptide:
Reparerer og beskytter keratin, den mest essensielle byggesteinen som finnes i håret. Jevner hårets overflate som resulterer i en naturlig og vakker glans. Gjenoppretter hårfibrene og gir både volum og glans.

Organic Nettle Extract:
Snerpende egenskaper.