Extreme CaviarEnergizing Bio-Regenerative for Hair Loss

Hva:
En overnight sjokkbehandling av kaviar og over 20 aktive ingredienser som bekjemper hårtap. Den bidrar til å behandle og forebygge håravfall. De aktive ingrediensene trenger inn i håret og hodebunnen og bidrar til å stimulere, aktivere og forlenge hårets vekstfase. Den forbedrer mikrosirkulasjonen i hodebunnen, og gir dermed næring til røttene som bidrar til å øke hårvekst og bekjempe aldring.

Hvordan:
Bruk 1/3 av flasken før leggetid på hodebunnen i tørt eller fuktig hår. Masser til det er helt absorbert. La de aktive ingrediensene trenge inn i håret over natten. Fortsett med den vanlige rutinen din dagen etter.

For hvem:
Anbefalt for alle som sliter med hårtap.

Caviar:
En effektiv anti-aging ingrediens. Beskytter hodebunnen og håret, og fremmer restrukturering av håret. Utmerket fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper.

Organiz Ruscus Extract:
Stimulerer blodsirkulasjonen og har en anti-inflammatorisk effekt.

Protein Complex 5-Minerals:
Består av magnesium, jern, sink, kobber og silika. Disse mineralene trenger inn i hodebunnen og gir fuktighet og viktige mineraler.

Cegaba:
Stimulerer celledeling, produserer regenerering av hårcellene. Forhindrer håravfall. Det forlenger hårveksten og gjør håret mer motstandsdyktig. Reduserer flass. Gjør håret sterkere og tykkere.

DNA:
Hindrer feil i proteindannelse.

Organic Silicon:
Høy konsentrasjon. Nødvendig for hårvekst. Kliniske studier viser at det kan hindre håravfall.

OVital Hair and Scalp Complex:
Inneholder Hexapeptid, fra sukkerrør, sitron, eple og grønn te ekstrakt, med følgende egenskaper: forsterker hårsekken, reduseerer hårtap, reduserer betennelse og oksidasjon, øker de aktive ingrediensens penetrasjon i follikkelen.

Inositol:
Styrker håret og forbedrer blodsirkulasjonen.

Hydrolyzed Keratin Peptide:
Reparerer og beskytter keratin, den mest essensielle byggesteinen som finnes i håret. Jevner hårets overflate som resulterer i en naturlig og vakker glans. Gjenoppretter hårfibrene og gir både volum og glans.

Panthenol:
Provitamn B5 beskytter, gir fuktighet, mykgjør og hindrer slitt hår.

Methyl Nicotinate:
Aktiverer blodsirkulasjonen.

A+C+E Vitamin Complex:
Antioksidant, anti-frie radikaler, med beskyttende egenskaper.

L-Arginin:
Kraftig middel for forbedring av kapillær vev mikrosirkulasjon.