Extreme Caviar Energizing BIORegenerative Vitamin-Reinforcing

Hva:
Konsentrat med 20 aktive ingredienser, inkludert kaviar som gir vitaminer og næringsstoffer nødvendige for å gjenopprette vitalitet og gi glans. Bidrar til å styrke håret og hodebunnen etter kjemiske behandlinger eller eksponering for sterke forhold. Det fremmer riktig proteinsyntese, styrker hårsekkens regenereringskapasitet for å styrke håret.

Hvordan:
Bruk 1/3 av flasken før leggetid på hodebunnen i tørt eller fuktig hår. Masser til det er helt absorbert. La de aktive ingrediensene til å trenge inn i håret over natten. Fortsett med den vanlige rutinen din dagen etter.

For hvem:
For alle hårtyper. Spesielt for de med livløst hår.

Caviar:
En effektiv anti-aging ingrediens. Beskytter hodebunnen og håret, og fremmer restrukturering av håret. Utmerket fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper.

Organic Elderberry Floral water:
Rik på antioksidanter som beskytter mot frie radikaler og har anti-inflammatoriske egenskaper.

5 Trace Elements Complex:
Består av magnesium, jern, sink, kobber og silicium – for å forebygge hårtap. Gir celler viktige næringsstoffer for å sikre sterk oppdeling av celler og optimal hårvekst.

Multi-Vitamin 8 Complex:
Gir en blanding av 8 essensielle vitaminer (A, B2, B5, B8, C, E, H og PP) til hårsekken. Bidrar til å regulere talgkjertlene for å hindre overflødig sebum i hodebunnen som tetter hårsekken og hindrer sunn hårvekst.

Horse Chestnut Extract:
Har anti-inflammatoriske egenskaper.

Cegaba:
Stimulerer celledeling, produserer regenerering av hårcellene. Forhindrer håravfall. Det forlenger hårveksten og gjør håret mer motstandsdyktig. Reduserer flass. Gjør håret sterkere og tykkere.

DNA:
Hindrer feil i proteindannelse.

Vital Hair and Scalp Complex:
Inneholder Hexapeptid, fra sukkerrør, sitron, eple og grønn te ekstrakt, med følgende egenskaper: forsterker hårsekken, reduserer hårtap, reduserer betennelse og oksidasjon, øker de aktive ingrediensens penetrasjon i follikkelen.

Inositol:
Styrker håret og forbedrer blodsirkulasjonen.

Hydrolyzed Keratin Peptide:
Reparerer og beskytter keratin, den mest essensielle byggesteinen som finnes i håret. Jevner hårets overflate som resulterer i en naturlig og vakker glans. Gjenoppretter hårfibrene og gir både volum og glans.

Panthenol:
Provitamn B5 beskytter, gir fuktighet, mykgjør og hindrer slitt hår.

Methyl Nicotinate:
Aktiverer blodsirkulasjonen.

Multi-vitamin B complex:
En blanding av fem B-vitaminer (tiamin – B1, riboflavin-b2, nikotinamid – B3, B5 Pantenol-, og pyridoksin – B6). Beskytter mot oksidativt stress, øker de beskyttende og regenererende egenskapene av hårets egen keratin, og fremmer sunn hårvekst.