Glacial White Caviar Texture Molding Wax

Luksuriøs og tekturiserende voks som hjelper til med å forme håret, legge til tekstur og skape en perfekt finish til enhver stil og for enhvert øyeblikk.

White Caviar Oil:
En av naturens best bevarte kosmetiske hemmeligheter, grunnet sin rikdom i aminosyrer, proteiner, sporstoffer, peptider og essentielle fettsyrer. Skaper et unikt anti-aldringskompleks, med kraftige reparasjons-, regenerasjons- og beskyttende egenskaper.

Encapsulated Swiss Glacial Water:
Et bindestoff som lar aktive ingredienser trenge dypt inn i huden, øker cellenes motstandskraft og overlevelseskraft ved høye temperaturer. Beskytter mot termalsk aldring, og opprettholder en ren og kontinuerlig fuktighet.

Pearl Powder:
Tilfører tekstur, samtidig som den hjelper til å myke opp hodebunnen.

White Clay:
Bidrar med å legge til en unik stylingtekstur i håret, mens rike mineraler og andre komponenter som porcelain, iron, titanium, potassium og magnesium gir en revitaliserende og energigivende handling. Hjelper med å berolige hodebunnen.

Hydrolyzed Keratin Peptide:
Reparerende og beskytende keratin, den mest essensielle byggesteinen som finnes i håret. Jevner hårets overflate som resulterer i en naturlig og vakker glans. Gjenoppretter hårfibrene og gir både volum og glans.

Hyaluronic Acid Fraction:
En unik kombinasjon av tusenvis ulike molekyler som etterlikner hyaluronsyren som naturlig finnes i huden. Trekker vann til håret, og skaper en plumpingeffekt. Fungerer som en membran for å forhindre hodebunnens fuktighetstap. Tilfører glans og øker elastisiteten.

Organic Baobab Oil:
Høy antioksidantaktivitet. Inneholder sterke regenererende, beroligende, reparerende og betennelsesdempende egenskaper.